Tuotteet ja palvelut

Vesikiertoinen lattialämmitys - laadukas ja luotettava valinta

Alavuden LVI:n palveluihin kuuluvat tehokkaat ja nykyaikaiset lämmitysratkaisut moniin eri tarkoituksiin. Edustamme Suomalaista Enerline-lattialämmitystä, joka on vesikiertoinen ja tehokas lattialämmitysjärjestelmä. Alavuden LVI asentaa vesikiertoisia lattialämmityksiä pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Kysy tarjous meiltä!

Sertifioitu Suomalainen takuutuote

Enerlinen vesikiertoinen lattialämmitys on korkealaatuinen ja sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Korkean tason ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi se onkin hyvin kysytty tuote Suomessa. Energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan lisäten samalla asumisviihtyvyyttä. Lattialämmityksen tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin.

Lattialämmityksen käyttökohteita

Vesikiertoinen lattialämmitys on monipuolinen järjestelmä, joka sopii hyvinkin erilaisiin kohteisiin omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin. Järjestelmää voidaan käyttää muun muassa seuraavissa tilanteissa ja paikoissa:

 • Omakotitalot
 • Pari- ja rivitalot
 • Teollisuuskiinteistöt
 • Kerrostalot
 • Kauppakeskukset
 • Muut toimitilat
 • Sulanapito- ja jäähdytys
 • Vesikiertoisen lattialämmityksen asennus

Edustamamme Enerlinen vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa kaikenlaisiin lattiarakenteisiin. Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan pääsääntöisesti asentaa myös mm. puulattiaan, vanhaan betonilattiaan ja gyproc lattioihin. Saat meiltä kysymällä aina varman tiedon vesikiertoisen lattialämmityksen sopivuudesta juuri sinun lattiaasi.

Ota yhteyttä!

Miksi valita vesikiertoinen lattialämmitys?

Lämmön jakautuessa oikein koko huoneistolle, voidaan lämpötilaa laskea muutamalla asteella. Samalla säilytetään kuitenkin mukava sisälämpötila. Näin saavutetaan suuret kustannussäästöt energiankulutuksessa.

Pelkän säästön päälle kertyvät esteettiset hyödyt. Rumat patterit ja putket saadaan pois keräämästä pölyä ja rumentamasta seinustoja. Näin pääset sisustamaan juuri kuten haluat, eikä esimerkiksi sohvan sijaintia tarvitse miettiä patterien mukaisesti. Vesikiertoisella lattialämmityksellä saavutetaan lisäksi täysin äänetön lämmitysjärjestelmä.

Vesikiertoisen lattialämmityksen hyödyt

Vesikiertoisen lattialämmityksen hyödyt ovat suuria etenkin verrattaessa pistemäiseen patterilämmitykseen. Vesikiertoinen lattialämmitys myös kestää erittäin pitkään ja on täysin huoltovapaa.

 • Tasaisesti jakautuva lämmitys koko lattian pinta-alalta
 • Kustannussäästöt tasaisemman lämmityksen johdosta
 • Esteettisyys
 • Sisäilma paranee siinä kiertävien pölyhiukkasten vähentyessä
 • Täysin äänetön lämmitysjärjestelmä
 • Kestävä ja monipuolinen lämmitysratkaisu
 • Riippumattomuus lämmöntuottojärjestelmästä
Täysi äänettömyys, esteettiset hyödyt, parantuva sisäilma ym. edut puhuvat vesikiertoisen lattialämmityksen puolesta. Asennamme lattialämmityksen niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiinkin pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Tarvittaessa asennamme lattialämmityksiä myös koko Suomessa.

10 vuoden takuu

Kaikki Enerline lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri puolella Eurooppaa. Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä 10 vuoden takuu.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä! ja kysy tarjous vesikiertoisesta lattialämmityksestä!

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.