Tuotteet ja palvelut

Maalämpöpumppu asennettuna

Alavuden LVI:ltä saat uusimman teknologian mukaiset ympäristöystävälliset Oilon ja Nibe -maalämpöpumput erilaisiin tarpeisiin. Asennamme ja myymme maalämpöpumput pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous maalämpöpumpusta.

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea maalämmöstä, siksi me olemme täällä odottamassa ja autamme mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

Miksi valita maalämpö ja maalämpöpumppu?

Maalämpö on maaperästä ekologisesti saatavaa auringon energiaa. Maalämmön avulla pystytään sekä viilentämään että lämmittämään niin mökki, omakotitalo kuin isompikin kiinteistö. Maalämmön avulla voidaan siis saavuttaa suuret säästöt lämmityskustannuksissa.

Itse maalämpö kerätään maaperästä joko vaakavedolla muutaman metrin syvyydeltä tai poraamalla lämpökaivo. Asiantuntevasti asennetun maalämpöpumpun avulla voit saada selvää säästöä kodin lämmityksessä. Samalla pystytään edullisesti viilentämään asuntoa kesäisin.

Olemme keränneet sivuillemme kattavat tiedot maalämmöstä, ja maalämpöpumpun toiminnasta. Lue lisää alempana tai tutustu mm:

Mitä on maalämpö - maalämpöpumpun toiminta

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpö on käyttäjälleen huoleton lämmitysmuoto, jota voidaan hyödyntää tehokkaasti ympäri vuoden. Kylmillä keleillä lämmitykseen ja kesällä viilennykseen.

Maalämpöpumppu toimii niin, että maan alla kiertävästä putkistosta kerätään maahan varastoitunutta energiaa, joka saadaan siirrettyä talon lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen. Maalämpöpumppu on kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka avulla voidaan lämmittää koko tarvittava alue sekä tarvittava lämmin käyttövesi.

Maalämmön mitoitus

Jokainen maalämpöjärjestelmä mitoitetaan yksilöllisesti, jolloin ratkaisusta saadaan optimaalisin. Osatehomitoituksessa pumppu mitoitetaan n. 60-90 %:iin talon huipputehosta. Täystehomitoitettu maalämpöpumppu kattaa talon lämmitystarpeen myös pakkashuippuina. Maalämpöjärjestelmän mitoitukseen vaikuttavat talon koon lisäksi muun muassa sen sijainti, ikä ja käyttöveden kulutus.

Lämmittäminen ja jäähdyttäminen maalämmöllä on ekologista ja edullista, kun suurin osa lämmityksestä saadaan ilmaisena maaperästä. Maalämpöpumpun käyttö vaatii sähköä, mutta sillä saadaan oikein suunniteltuna tuotettua moninkertaisesti lämpöä kiinteistöön. ue lisätietoja maalämmön käyttökustannuksista.

Mihin maalämpö sopii?

Maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sopii hyvin niin uusiin rakennuksiin kuin olemassa oleviinkin. Uusiutuva maalämpö pienentää kodin hiilijalanjälkeä merkittävästi. Maalämmön ansiosta kodista tulee energiansa suhteen riippumattomampi.

Maalämpö voidaan kerätä alle parin metrin syvyydestä maanpinnan suuntaisesti asennettavalla putkistolla tai jopa usean sadan metrin syvyydestä kallioperästä pystysuuntaisella lämpökaivolla. Maalämpöpumppu voi kerätä lämpöenergian myös esimerkiksi tietynlaisesta vesistöstä. Maalämpöpumppu on energiatehokas ja kokonaistaloudellinen, koska maaperän lämpötila pysyy melko tasaisena ympäri vuoden ja näin myös hyötysuhteet pysyvät korkeina kaikkina vuodenaikoina.

Jos lämpö kerätään pintamaasta vaakavetona isolta pinta-alalta, asennuksessa ei tarvita porauskalustoa. Pintamaahan asennettuna putkivälisuositus on 1,5m putkilenkkien välillä, joten tontilla täytyy olla riittävästi tilaa putkistolle. Paras maaperä pintaputkistolle on kostea savimaa. Mikäli tontilla on kallio lähellä, on porakaivo helpoin toteuttaa. Omakotiasujan on hyvä huomioida, että esimerkiksi porakaivoon saa hyödynnettyä kotitalousvähennyksen lämmitysremontin yhteydessä kattavasti.

Kodin viilennys kesällä puolestaan onnistuu maalämpöpumpulla kaikkein edullisimmin.

Maalämpöpumpun hinta

Maalämpöpumpun hinta riippuu mm. valitusta maalämpöpumpusta ja vaadittavasta asennuksesta. Saat aina paikkansapitävän hinnan kysymällä tarjouksen. Näin voimme arvioida juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Lue lisätietoja maalämmön hinnasta

Tilaa maalämpöpumppu ja asennus Alavuden LVI:ltä

Alavuden LVI myy ja asentaa Oilon ja NIBE -maalämpöpumput asiantuntevasti ja osaavasti pääsääntöisesti Alavudella ja lähialueilla kuten Seinäjoki, Virrat, Kuortane, Ähtäri ja Lehtimäki. Kysy myös kauemmas!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Alempana pääset tutustumaan maalämpöpumppuihin joita asennamme. Autamme aina mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

KOTIMAISET OILON MAALÄMPÖPUMPUT

Kotimaiset Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi

NIBE

NIBE-maalämpöpumput ovat edistyksellisiä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi. NIBEn tuotteiden SCOP-vuosihyötysuhde on jopa yli 5. Sopivia pumppuja löytyy kaikissa eri kokoluokissa. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla!

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.