Tuotteet ja palvelut

Maalämpöpumppu asennettuna

Alavuden LVI:ltä saat uusimman teknologian mukaiset ympäristöystävälliset Lämpöässä, Oilon ja Nibe -maalämpöpumput erilaisiin tarpeisiin. Asennamme ja myymme maalämpöpumput pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Ota yhteyttä ja kysy tarjous maalämpöpumpusta. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea maalämmöstä, siksi me olemme täällä odottamassa ja autamme mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

Miksi valita maalämpö ja maalämpöpumppu?

Maalämpö on maaperästä ekologisesti saatavaa auringon energiaa. Maalämmön avulla pystytään sekä viilentämään että lämmittämään niin mökki, omakotitalo kuin isompikin kiinteistö. Maalämmön avulla voidaan siis saavuttaa suuret säästöt lämmityskustannuksissa. Itse maalämpö kerätään maaperästä joko vaakavedolla muutaman metrin syvyydeltä tai poraamalla lämpökaivo. Asiantuntevasti asennetun maalämpöpumpun avulla voit saada selvää säästöä kodin lämmityksessä. Samalla pystytään edullisesti viilentämään asuntoa kesäisin.

Perehdy tarkemmin siihen mikä on maalämmön asennuksen hinta ja mitkä ovat maalämmön käyttökustannukset ja kuinka paljon sillä voidaan säästää lämmityskustannuksissa.

Olemme keränneet alle kattavat tiedot maalämmöstä ja maalämpöpumpun toiminnasta mikäli haluat perehtyä lisää.

Mitä on maalämpö?

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpö on käyttäjälleen huoleton lämmitysmuoto, jota voidaan hyödyntää tehokkaasti ympäri vuoden. Lämmittäminen ja jäähdyttäminen maalämmöllä on ekologista ja edullista, kun suurin osa lämmityksestä saadaan ilmaisena maaperästä. Maalämpöpumpun käyttö vaatii sähköä, mutta sillä saadaan oikein suunniteltuna tuotettua moninkertaisesti lämpöä kiinteistöön. Kodin viilennys kesällä onnistuu maalämpöpumpulla kaikkein edullisimmin, kun maaperä pysyy helteellä selkeästi ilmaa viileämpänä. Maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sopii hyvin niin uusiin rakennuksiin kuin olemassa oleviinkin. Uusiutuva maalämpö pienentää kodin hiilijalanjälkeä merkittävästi. Maalämmön ansiosta kodista tulee energiansa suhteen riippumattomampi.

Maalämpö voidaan kerätä jo alle parin metrin syvyydestä maanpinnan suuntaisesti asennettavalla putkistolla maasta tai jopa usean sadan metrin syvyydestä kallioperästä pystysuuntaisella lämpökaivolla. Maalämpöpumppu voi kerätä lämpöenergian myös esimerkiksi tietynlaisesta vesistöstä. Maalämpöpumppu on energiatehokas ja kokonaistaloudellinen, koska maaperän lämpiötila pysyy melko tasaisena vuoden ja näin myös hyötysuhteet pysyvät korkeina kaikkina vuodenaikoina.

Jos lämpö kerätään pintamaasta, asennuksessa ei tarvita porauskalustoa. Pintamaahan asennettuna putkivälisuositus on 1,5m putkilenkkien välillä, joten tontilla täytyy olla riittävästi tilaa putkistolle. Paras maaperä pintaputkistolle on kostea savimaan. Jos tontilla on kallio lähellä, on porakaivo helpoin toteuttaa. Omakotiasujan on hyvä huomioida, että esimerkiksi porakaivoon saa hyödynnettyä kotitalousvähennyksen lämmitysremontin yhteydessä kattavasti.

Maalämpöpumppu toimii niin, että maassa kiertävässä putkistossa kerätään maan energiaa, joka maalämpöpumpun tekniikalla saadaan puristettua niin kuumaksi, että se riittää kiinteistön lämmitystarpeeseen kokonaisvaltaisesti sekä lämmityksen että lämpimän käyttöveden osalta ilman lisälaitteita. Jokainen maalämpöjärjestelmä mitoitetaan yksilöllisesti, jolloin ratkaisusta saadaan optimaalisin. Osatehomitoituksessa pumppu mitoitetaan n. 60-90 %:iin talon huipputehosta. Täystehomitoitettu maalämpöpumppu kattaa talon lämmitystarpeen myös pakkashuippuina. Maalämpöjärjestelmän mitoitukseen vaikuttavat talon koon lisäksi muun muassa sen sijainti, ikä ja käyttöveden kulutus.

Maalämpöpumpun hinta

Maalämpöpumpun hinta riippuu mm. valitusta maalämpöpumpusta ja vaadittavasta asennuksesta. Saat aina paikkansapitävän hinnan kysymällä tarjouksen. Näin voimme arvioida juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tilaa maalämpöpumppu ja asennus meiltä

Alavuden LVI myy ja asentaa Lämpöässä, Oilon ja NIBE -maalämpöpumput asiantuntevasti ja osaavasti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Alempana pääset tutustumaan maalämpöpumppuihin joita asennamme. Autamme aina mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

KOTIMAISET LÄMPÖÄSSÄ JA OILON MAALÄMPÖPUMPUT

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpössä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi

NIBE

NIBE-maalämpöpumput ovat edistyksellisiä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi. NIBEn tuotteiden SCOP-vuosihyötysuhde on jopa yli 5. Sopivia pumppuja löytyy kaikissa eri kokoluokissa. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla!

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.