Tuotteet ja palvelut

Lämpöverkkoremontti

Alavuden LVI toteuttaa lämpöverkkoremontit tutulla ammattitaidolla omakotitaloihin. Toimimme Alavudelta käsin ja suoritamme lämpöverkkoremontteja pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Seinäjoki, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Virrat, mutta tarvittaessa myös kaikkialla Suomessa.

Lämmitysputkien uusiminen voi olla ajankohtaista:

  • Jos lämpöverkko on yli 30 vuotta vanha
  • Huomaat lämmitystehon heikentyneen
  • Putket ovat joskus olleet jäässä
  • Lämmitysputket menevät talon rakenteiden sisällä
  • Talossa on metalliset lämmitysputket

Lue lisää tai ota meihin suoraan yhteyttä ja uusitaan lämpöverkkonne.

Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä ajoissa

Useissa omakotitaloissa lämmitysputkina on käytetty rautaputkia ja nämä on asennettu lattian sisään. Etenkin suuremmissa omakotitaloissa lämmitysputkia saattaa olla satoja metrejä ja liitoskohtia kymmeniä. Aikaakin on saattanut kulua useampia vuosikymmeniä. Lisätään tähän päälle vielä mahdolliset ulkoiset tekijät kuten kosteus tai putkien jäätyminen ja on vain ajan kysymys, milloin jokin osa lämmitysputkista alkaa vuotamaan. Erityisesti rakenteiden sisäpuolella vuotavat lämmitysputket ovat lähes mahdottomia havaita silmämääräisesti ennen vahingon syntyä.

On parempi uusia lämmitysputket ja muu lämmitysjärjestelmä ennen vahingon syntyä. Näin säästytään turhilta korjauskustannuksilta sekä isommilta ongelmilta.

Älä lämmitä harakoita – tilaa lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti on järkevä investointi. Lämpöverkon uusimisen yhteydessä voidaan asentaa sähköinen ohjausjärjestelmä, joka optimoi lämmöntuoton ulkolämpötilan ja kiertoveden lämpötilan mukaan. Näin lämpö ei mene enää harakoille ja säästät sähkössä. Ohjausta on myös helppo käyttää, eikä jokaista lämpöpatteria tarvitse säätää enää erikseen. Lämpötila on mukava ja tasainen jokaisessa huoneessa.

Eli mitä hyötyä on lämpöverkkoremontista?

  • Asunnon arvo nousee
  • Energialasku pienenee sähkönkulutuksen laskiessa
  • Lämpö saadaan jaettua tasaisesti ympäri taloa
  • Mielenrauha vesivahingon riskin pienentyessä huomattavasti

Lämpöverkko kerralla kuntoon

Lämpöverkkoremontissa uusitaan lämpöpatterit, venttiilit, termostaatit ja putkiverkko. Etenkin putkien uusiminen on tärkeää, sillä vanhoissa taloissa materiaalina on usein käytetty rautaa. Ajan myötä metalliputket hapettuvat ja kuluvat, josta taas voi aiheutua tihkuvuotoja. Myös lämpöpatterit kuluvat ja niiden lämmönluovutuskyky heikkenee.

Tutustu myös lämmöntuottoremonttiin ja vaihdetaan tarvittaessa omakotitalosi lämpöä tuottava järjestelmä ekologiseen ja moderniin vaihtoehtoon.

Lämpöverkkoremontti on nopea ja vaivaton

Kohteen koosta ja tarvittavista rakennusmateriaaleista riippuen lämpöverkkoremontti kestää muutamasta työpäivästä noin kahteen viikkoon. Asumiseen remontti ei pääsääntöisesti vaikuta ja vesikin on usein katki remontin aikana vain muutamia tunteja.

Lämpöverkkoremontti aloitetaan kartoittamalla olemassa olevan lämpöverkon kunto ja suunnitellaan uusi järjestelmä kohteelle sopivaksi. Tämän jälkeen päästään asentamaan uudet lämmitysputket sekä muut tarvittavat osat kuten lämpöpatterit, venttiilit ja termostaatit.

Vanhat rakenteissa olevat putket voidaan joko poistaa tai tukkia. Usein vanhat lämmitysputket voidaan imeä tyhjiksi ja päät tulpata jonka myötä säästytään purkutöiltä.

Alavuden LVI suorittaa lämpöverkon uusimiset vankalla ammattitaidolla

Ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä tarpeenne lämpöverkkoremontille. Itse remontin suoritamme asiakasta kuunnellen, toiveita noudattaen, tehokkaasti ja laadukkaita tuotteita käyttäen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous lämpöverkkoremontista. Toimimme Alavudelta käsin pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella.

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.