Tuotteet ja palvelut

Ilmanvaihtojärjestelmä asennettuna

Alavuden LVI asentaa ilmanvaihtojärjestelmät koko Etelä-Pohjanmaan alueella johon kuuluvat mm. Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Koneellisten ilmanvaihtojärjestelmien avulla pystytään huolehtimaan ilmanvaihdosta niin uudiskohteissa kuin saneerauskohteissakin.

Hyvä sisäilma onkin yksi tärkeimmistä asumisviihtyvyyteen, vireyteen ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä. Epäpuhdas ilma ja riittämätön ilmanvaihto ovat suurimpia altistajia keuhko- ja hengitystie- sairauksille, kuten astmalle ja allergioille. Alavuden LVI tekee ilmanvaihtokoneiden asennukset asiantuntevasti Etelä-Pohjanmaalla. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Ilmanvaihtokone säästää energiaa

Terveyteen liittyvien tekijöiden lisäksi ilmanvaihtokoneiden merkitys sähköenergian säästäjinä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Uusimmilla lämmöntalteenottojärjestelmillä (LTO) säästät jopa 20 - 40 % sähkölaskusta.

Koneellisen ilmanvaihdon hyödyt

Koneellinen ilmanvaihto tarjoaa monenlaisia hyötyjä energian säästön ja raikkaan ilman lisäksi. Sen hyötyjä ovat muun muassa seuraavat:

  • Tasapainoinen tulo- ja poistoilma
  • Terveellinen huoneilma
  • Viihtyisä ja raikas koti
  • Ehkäisee talon rakenteellisia vaurioita
  • Energiataloudellinen
  • Nostaa kotisi arvoa

Kuinka tunnistaa puutteellinen ilmanvaihto?

Puutteellinen ilmanvaihto saattaa aiheuttaa useita erilaisia ongelmia. Useimmiten puutteellinen ilmanvaihto ilmenee tunkkaisena sisäilmana. Erityisesti painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän omaavissa kodeissa huono ilmanvaihto on tuttu ongelma, ilmanvaihdon tehokkuuden riippuessa mm. sääolosuhteista. Tunkkaisen sisäilman lisäksi puutteellinen ilmanvaihto voi aiheuttaa mm. epämiellyttäviä hajuja, sen voi tuntea vetona, liian korkea tai alhainen sisälämpötila, kuivan ilman tai kosteuden tiivistymisenä pinnoille.

Ilmanvaihtojärjestelmä tekee puhtaan sisäilman

Koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän avulla voidaan välttää puutteellinen sisäilma ja tästä johtuvia ongelmia. Suoritamme ilmanvaihtoasennuksia koko Etelä Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Älä siis turhaan kärsi huonosta ilmanvaihdosta vaan ota yhteyttä ja me autamme!

Kiinnostuitko koneellisesta ilmanvaihdosta? Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.