Tuotteet ja palvelut

Käyttövesiputkiremontti omakotitaloon

Alavuden LVI suorittaa omakotitalojen putkiremontit eli käyttövesiputkiremontit ammattitaitoisesti avaimet käteen periaatteella. Toimimme Alavudelta käsin pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Seinäjoki, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Virrat mutta tarvittaessa suoritamme käyttövesiputkiremontit myös kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä ja hoidetaan omakotitalonne vesiputket kuntoon mieluummin ajoissa kuin liian myöhään.

Minimoi riskit – teetä putkiremontti ajoissa

Usein etenkin vanhemmissa omakotitaloissa putkistot on asennettu suojaamattomana lattian ja rakenteiden sisälle. Tällöin pienikin putkivuoto voi vahingoittaa rakenteita, kun paineistettu vesi pääsee virtaamaan vapaasti, kunnes vesi katkaistaan. Kun vesiputket ovat piilossa rakenteiden alla, ei vuotoa välttämättä huomaa ajoissa. Pääsääntöisesti käyttövesiputket kestävät noin 30-40 vuotta, joissain tapauksissa myös vähemmän.

Putkiremontti kannattaa aina tehdä hyvissä ajoin ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtumaan.Näin voidaan säästyä vesivahingolta ja isommalta korjausremontilta. Käyttövesiputkiremontti on lisäksi paljon nopeampi kuin mahdollisen vesivahingon korjaaminen. Alavuden LVI uusii käyttövesiputket ammattitaitoisesti ja nopeasti. Samalla voidaan asentaa uudet vesikalusteet.

Mitä eroa on putkiremontilla ja käyttövesiputkiremontilla

Puhuttaessa putkiremontista tarkoitetaan useasti nimenomaisesti käyttövesiputkiremonttia. Tämä on helppo sekoittaa viemäriremonttiin, josta myös joissain yhteyksissä puhutaan putkiremonttina. Käyttövesiputkiremontti koskee nimensä mukaisesti talon käyttöveden eli taloon saapuvan veden putkiremonttia. Viemäriremontissa puolestaan keskitytään talosta poistuvaan veteen eli viemäreihin. Alavuden LVI suorittaa käyttövesiputkiremontteja omakotitaloihin.

Kuinka käyttövesiputkiremontti suoritetaan?

Käyttövesiputkiremontissa suunnittelemme ensin uusien putkien reitit ympäri asuntoa ja tarvittavat läpiviennit vesimittarilta jokaiselle vesipisteelle. Tämän jälkeen poistamme vanhat putket, mikäli nämä on vedetty pintavetona. Rakenteissa olevat putket jätetään paikoilleen ja tulpataan tarpeen mukaan. Uudet putket asennetaan tämän jälkeen pintavetona mahdollisimman esteettisesti ja huomaamattomasti kaikille vesipisteille. Putket kulkevat usein joko katon- tai lattianrajassa, mutta putkien vedot suunnitellaan jokaiselle kohteelle aina tarpeiden mukaisesti toiveita kuunnellen.

Itse remontti on usein todella nopeaa ja kestää pääsääntöisesti alle viikon. Usein jopa vain muutaman päivän, riippuen kohteen laajuudesta. Vesi saattaa olla poikki vain muutamia tunteja eikä remontti näin häiritse normaalia asumista.

Samalla voidaan tarvittaessa vaihtaa lämminvesivaraaja ja vesikalusteet. Tutustu myös lämpöverkkoremonttiin, jossa kodin lämmitysputket uusitaan.

Kuinka paljon käyttövesiputkiremontti maksaa?

Käyttövesiputkiremontin hinta omakotitalossa on liikkunut noin 4500-8000€ välillä. Annamme mielellämme tarjouksen käyttövesiputkiremontin hinnasta. Hinta riippuu mm. kohteen vaativuudesta ja koosta. Helpoiten saat tarkan hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Ota yhteyttä

Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!

Käyttövesiremontin yhteydessä suoritettavan työn osuuden voit vähentää verotuksessa. Lue lisätietoja verovähennyksestä verottajan sivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun omakotitalon käyttövesiputkiremontti alkaa olla ajankohtaista, niin ota yhteyttä. Alavuden LVI toteuttaa urakan vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaalla mutta tarvittaessa myös koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.