Tuotteet ja palvelut

Laadukkaat lämminvesivaraajat asennettuna

Alavuden LVI asentaa käyttövarmat ja tehokkaat lämminvesivaraajat Etelä-Pohjanmaan alueella, kuten Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Edustamme NIBE-lämminvesivaraajia, jotka ovat alan laadukkaimpia laitteita.

Lue lisää ja kysy tarjous meiltä!

Putkiasentajien suosittelemat NIBE-lämminvesivaraajat

NIBE-lämminvesivaraajat ovat tuotteita, joita putkiasentajat itse suosittelevat. EMINENT- JA COMPACT-mallit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai emalista korroosiosuojauksella. Lisäksi ne varustetaan venttiilillä, joka sekoittaa kuuman ja kylmän veden haluttuun lämpötilaan. Kaikki NIBE-varaajat ovat tehokkaasti eristettyjä. Lue lisää valmistajan kotisivuilta!

Kuinka valita oikea lämminvesivaraaja?

Pohtiessasi lämminvesivaraajaa on syytä perehtyä mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Minkä tyyppisessä rakennuksessa lämminvesivaraajaa käytetään
  • onko kyseessä pieni vai suuri omakotitalo, kesämökki, toimisto tai muu tila
 • Paljonko vettä käytetään päivittäin?
  • Riippuu luonnollisesti vettä käyttävien henkilöiden määrästä. Esimerkiksi:
  • Kaksi aikuista ja yksi lapsi kuluttaa noin 400-500 litraa/vrk.
  • Kaksi aikuista ja kaksi lasta kuluttaa noin 500-650 litraa/vrk
 • Paikallisen veden laatu?
  • Autamme mielellämme veden laatuun liittyvissä kysymyksissä ja tarvittavassa korroosiosuojauksessa. Pääsääntöisesti ruostumaton teräs on hyvä valinta. Joissain tapauksissa, kuten jos vesi on suolapitoista tai jos käytössä on oma kaivo jonka veden pH-arvo on alhainen kannattaa valita emalinen lämminvesivaraaja.
 • Asunnon lämmitysjärjestelmä
  • Huomioi lämminvesivaraajaa valitessasi mihin lämmitysjärjestelmään varaaja halutaan kytkeä. Eri lämmitysjärjestelmiin sopivat erilaiset lämminvesivaraajat.

Sinun ei tarvitse tietää vastauksia kaikkiin kysymyksiin sillä me autamme mielellämme oikean lämminvesivaraajan valinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lämminvesivaraajan asennus ja hinta

Lämminvesivaraajan hinnan asennuksineen saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen lämminvesivaraajasta ja asennuksesta.

Lämminvesivaraaja tulee asentaa nykysäädösten mukaisesti tilaan jossa on lattiakaivo ja jonka vedeneristys, lattian kaadot ja lattiakaivon tiiveys ovat kunnossa.

Vanhemmissa tiloissa lämminvesivaraaja on saatettu asentaa paikkaan, jonka välittömässä läheisyydessä ei ole lattiakaivoa, joka onkin aikanaan ollut täysin sallittua. Näissä tapauksissa lämminvesivaraajan korvaaminen onnistuu myös ilman lattiakaivoa. Mikäli lämminvesivaraajan paikkaa halutaan muuttaa, tulee uuden asennuspaikan vastata nykyisiä vaatimuksia. Yhtenä asennusvaihtoehtona lämminvesivaraaja voidaan asentaa esimerkiksi saunaan lauteiden alle.

Ota yhteyttä

Käyttöikä

Lämminvesivaraajan käyttöikä on noin 15-25 vuotta. Mahdollisen vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö saattaa tarkastella lämminvesivaraajan ikää ja evätä korvauksen, jos varaaja on ollut liian vanha. Pidäthän siis huolen lämminvesivaraajan kunnosta ja vaihdetaan tämä mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Pohdittaessa lämminvesivaraajan vaihtoa tai uuden hankintaa voit helposti kysyä meiltä neuvoja tai apua lämminvesivaraajan asennukseen tai vaihtoon liittyen.

Tilaa lämminvesivaraajat kauttamme

Alavuden LVI asentaa laadukkaat NIBE-lämminvesivaraajat koko Etelä-Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Palvelemme luotettavasti ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.