Tuotteet ja palvelut

Lämmitysjärjestelmän vaihto

Alavuden LVI hoitaa lämmitysjärjestelmien vaihdot, remontit ja muutokset varmalla otteella koko Etelä-Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Seinäjoki, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Virrat, mutta tarvittaessa myös kaikkialla Suomessa.

Jos siis harkitset lämmitysjärjestelmän remonttia tai vaihtoa niin ota yhteyttä! Saat meiltä mm. maalämpöpumput, ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput asennuksineen. Vaihtamalla vanhan lämmöntuottojärjestelmän uuteen on mahdollista saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä.

Lämmitysjärjestelmän vaihdolla voidaan saavuttaa suuria säästöjä lämmityksessä

Lämmitysjärjestelmän vaihdossa tavoitteena on laskea kiinteistön lämmityskuluja. Vaihdamme vanhat lämmitysjärjestelmät energiatehokkaisiin ja nykyaikaisiin järjestelmiin. Mitoitamme lämmitysjärjestelmät yksilöllisesti kohteen mukaan. Myös lämmityksen ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Tarvittaessa uusi lämmitysmuoto voidaan asentaa ns. hybridimuotoisesti jolloin uusi lämmitysjärjestelmä toimii yhdessä vanhan järjestelmän kanssa.

Milloin lämmitysjärjestelmän vaihto kannattaa tehdä?

Lämmitysjärjestelmän vaihto kannattaa, jos halutaan säästöjä lämmityksestä, vanha järjestelmä on tiensä päässä tai halutaan panostaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen.

Usein lämmitysjärjestelmän vaihdossa alkupanostus on suuri mutta kustannussäästöt ajan kuluessa nousevat niin merkittäviksi, että remontti on kannattava. Lisäksi on syytä ottaa huomioon myös lämmitysjärjestelmän ympäristöystävällisyys.

Kysy meiltä lisätietoja niin selvitetään yhdessä mikä lämmitysjärjestelmä on oikea juuri teille.

Huomioithan mahdolliset kotitalousvähennykset, joka mm. öljylämmityksen vaihdossa voi olla jopa 7000€. Lue lisää ajantasaisista verovähennyksistä vero.fi sivuilta.

Millä omakotitaloa kannattaa lämmittää?

Autamme mielellämme oikean lämmitystavan valinnassa. Oikeaan lämmitystavan valintaan vaikuttavat mm. omakotitalon koko, nykyinen lämmitysjärjestelmä, budjetti sekä tontin koko ja maaperän koostumus.

Usein maalämpö on suosituin vaihtoehto tämän tarjotessa lähes aina edullisinta lämmitystä. Maalämpöä ei kuitenkaan voida asentaa jokaiseen kohteeseen, riippuen joko tontin koosta tai maaperän koostumuksesta. Lisäksi maalämmön alkuinvestoinnit ovat suuret.

Muita tarjoamiamme vaihtoehtoja ovat ilmalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput, jotka voidaan lähtökohtaisesti asentaa jokaiseen omakotitaloon tai muuhunkin kohteeseen.

Löydät sivuiltamme tarkemmat tiedot jokaisesta lämmitystavasta, jonka toivomme auttavan sinua oikean lämmitystavan valinnassa.

Voit myös aina kysyä meiltä apua!

Myymme ja asennamme mm. seuraavat lämmöntuottojärjestelmät

Tutustu myös lämpöverkkoremonttiin, jossa vaihdetaan talon nykyiset lämmitysputket sekä muut talon lämpöverkon osat. Perehdy lisäksi vesikiertoisen lattialämmityksen hyötyihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämmitysjärjestelmän remontista

Ota yhteyttä, niin lasketaan lämmityskustannuksia yhdessä lämmitysjärjestelmän vaihdon avulla. Alavuden LVI palvelee koko Etelä-Pohjanmaan alueella asiakasta kuunnellen, toiveita noudattaen ja juuri sinua palvellen.

LVI-palvelut ja kokonaisvaltaiset ratkaisut

Me autamme sinua valitsemaan kohteeseen - ja sinulle - parhaiten sopivat ratkaisut.
Palvelemme alusta loppuun eli suunnittelusta asennukseen ja halutessasi toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella. Kun haluat LVI-palvelut luotettavasti ja hyvällä työn jäljellä, ota yhteyttä meihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!
LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4.500 € / talous.
Lue lisää.