Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Ilmalämpöpumput

Vesi-ilmalämpöpumput Alavudelta

Harkitsetko lämmitysremonttia? Alavuden LVI tarjoaa toimivat ja edulliset ratkaisut lämpöremonttiisi kohteestasi riippumatta. Toimitamme, asennamme ja myymme vesi-ilmalämpöpumput mm. Alavuden, Virtain, Kuortaneen, Ähtärin, Lehtimäen ja Seinäjoen alueella. Tarvittaessa palvelemme joustavasti myös koko Suomen alueelle. Meiltä saat kerralla koko paketin aina suunnittelusta varsinaiseen asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Kysy lisää, pyydä tarjous tai pistä meidät saman tien hommiin!

Miten vesi-ilmalämpöpumppu toimiikaan?

Vesi-ilmalämpöpumppu sopii öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle tai korvaajaksi. Erityisen oiva vesi-ilmalämpöpumppu on etenkin saneerauskohteisiin. Tällöin jo olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää voidaan hyödyntää ja parantaa. Samoin vesi-ilmalämpöpumpulla on helppo korvata vanha järjestelmä, esimerkiksi öljylämmitys, kokonaan uuteen.

Vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilmasta lämpöä talteen hyvällä hyötysuhteella. Invertteritekniikan avulla lämpö kierrätetään ulkoyksikön, lämmönvaihtimen, kattilan/varaajan kautta esimerkiksi lämmityspattereihin tai lattialämmitykseen. Vesi-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä erinomaisesti myös pakkaskeleillä. Vesi-ilmalämpöpumpun hyötysuhde ilmoitetaan lämpökertoimella, joka mittaa laitteiston hyötysuhteen koko vuoden aikana. Toimitamme vain parhaita vesi-ilmalämpöpumppuja, joiden lämpökerroin on korkea.

Vesi-ilmalämpöpumpun hyödyt

 

 • Huoltotarve vähäinen
 • Edullinen käyttökustannuksiltaan
 • Lisää asumisviihtyvyyttä
 • Pitää energiakustannukset kurissa
 • Lämpöremonttiin on saatavilla erilaisia tukia

Maksaako vesi-ilmalämpöpumppu itsensä takaisin?

Kyllä vain, yleisesti arvioidaan, että vesi-ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin viidessä, seitsemässä vuodessa. Vuosittain lämmityskustannuksissa syntyy hyötyä noin 50–70 % verran.

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys LVI-suunnittelu Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Aurinkokeräimet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa