Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu asennettuna

Alavuden LVI:ltä saat uusimman teknologian mukaiset ympäristöystävälliset Lämpöässä, Oilon ja Nibe -maalämpöpumput erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Alavudella ja koko Suomen alueella. Lue lisää ja kysy tarjous maalämpöpumpusta!

Maalämpö

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpö on käyttäjälleen huoleton lämmitysmuoto, jota voidaan hyödyntää tehokkaasti ympäri vuoden. Lämmittäminen ja jäähdyttäminen maalämmöllä on ekologista ja edullista, kun suurin osa lämmityksestä saadaan ilmaisena maaperästä. Maalämpöpumpun käyttö vaatii sähköä, mutta sillä saadaan oikein suunniteltuna tuotettua moninkertaisesti lämpöä kiinteistöön. Kodin viilennys kesällä onnistuu maalämpöpumpulla kaikkein edullisimmin, kun maaperä pysyy helteellä selkeästi ilmaa viileämpänä. Maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sopii hyvin niin uusiin rakennuksiin kuin olemassa oleviinkin. Uusiutuva maalämpö pienentää kodin hiilijalanjälkeä merkittävästi. Maalämmön ansiosta kodista tulee energiansa suhteen riippumattomampi.

Maalämpö voidaan kerätä jo alle parin metrin syvyydestä maanpinnan suuntaisesti asennettavalla putkistolla maasta tai jopa usean sadan metrin syvyydestä kallioperästä pystysuuntaisella lämpökaivolla. Maalämpöpumppu voi kerätä lämpöenergian myös esimerkiksi tietynlaisesta vesistöstä. Maalämpöpumppu on energiatehokas ja kokonaistaloudellinen, koska maaperän lämpiötila pysyy melko tasaisena vuoden ja näin myös hyötysuhteet pysyvät korkeina kaikkina vuodenaikoina.

Jos lämpö kerätään pintamaasta, asennuksessa ei tarvita porauskalustoa. Pintamaahan asennettuna putkivälisuositus on 1,5m putkilenkkien välillä, joten tontilla täytyy olla riittävästi tilaa putkistolle. Paras maaperä pintaputkistolle on kostea savimaan. Jos tontilla on kallio lähellä, on porakaivo helpoin toteuttaa. Omakotiasujan on hyvä huomioida, että esimerkiksi porakaivoon saa hyödynnettyä kotitalousvähennyksen lämmitysremontin yhteydessä kattavasti.

Maalämpöpumppu toimii niin, että maassa kiertävässä putkistossa kerätään maan energiaa, joka maalämpöpumpun tekniikalla saadaan puristettua niin kuumaksi, että se riittää kiinteistön lämmitystarpeeseen kokonaisvaltaisesti sekä lämmityksen että lämpimän käyttöveden osalta ilman lisälaitteita. Jokainen maalämpöjärjestelmä mitoitetaan yksilöllisesti, jolloin ratkaisusta saadaan optimaalisin. Osatehomitoituksessa pumppu mitoitetaan n. 60-90 %:iin talon huipputehosta. Täystehomitoitettu maalämpöpumppu kattaa talon lämmitystarpeen myös pakkashuippuina. Maalämpöjärjestelmän mitoitukseen vaikuttavat talon koon lisäksi muun muassa sen sijainti, ikä ja käyttöveden kulutus.KOTIMAISET LÄMPÖÄSSÄ JA OILON MAALÄMPÖPUMPUT

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpössä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi


NIBE

NIBE-maalämpöpumput ovat edistyksellisiä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi. NIBEn tuotteiden SCOP-vuosihyötysuhde on jopa yli 5. Sopivia pumppuja löytyy kaikissa eri kokoluokissa. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla!


Tilaa maalämpöpumppu ja asennus meiltä

Alavuden LVI myy ja asentaa Oilon ja NIBE -maalämpöpumput asiantuntevasti ja osaavasti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys LVI-suunnittelu Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Aurinkokeräimet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa