Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu asennettuna

Alavuden LVI:ltä saat uusimman teknologian mukaiset ympäristöystävälliset Lämpöässä, Oilon ja Nibe -maalämpöpumput erilaisiin tarpeisiin. Asennamme ja myymme maalämpöpumput pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Ota yhteyttä ja kysy tarjous maalämpöpumpusta. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea maalämmöstä, siksi me olemme täällä odottamassa ja autamme mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

Miksi valita maalämpö ja maalämpöpumppu?

Maalämpö on maaperästä ekologisesti saatavaa auringon energiaa. Maalämmön avulla pystytään sekä viilentämään että lämmittämään niin mökki, omakotitalo kuin isompikin kiinteistö. Maalämmön avulla voidaan siis saavuttaa suuret säästöt lämmityskustannuksissa. Itse maalämpö kerätään maaperästä joko vaakavedolla muutaman metrin syvyydeltä tai poraamalla lämpökaivo. Asiantuntevasti asennetun maalämpöpumpun avulla voit saada selvää säästöä kodin lämmityksessä. Samalla pystytään edullisesti viilentämään asuntoa kesäisin.

Olemme keränneet alle kattavat tiedot maalämmöstä ja maalämpöpumpun toiminnasta mikäli haluat perehtyä lisää.

 

Maalämpöpumpun hinta

Maalämpöpumpun hinta riippuu mm. valitusta maalämpöpumpusta ja vaadittavasta asennuksesta. Saat aina paikkansapitävän hinnan kysymällä tarjouksen. Näin voimme arvioida juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Tilaa maalämpöpumppu ja asennus meiltä

 

Alavuden LVI myy ja asentaa Lämpöässä, Oilon ja NIBE -maalämpöpumput asiantuntevasti ja osaavasti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Alempana pääset tutustumaan maalämpöpumppuihin joita asennamme. Autamme aina mielellämme oikean maalämpöpumpun valinnassa!

 

KOTIMAISET LÄMPÖÄSSÄ JA OILON MAALÄMPÖPUMPUT


Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpössä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi

 

NIBE


NIBE-maalämpöpumput ovat edistyksellisiä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi. NIBEn tuotteiden SCOP-vuosihyötysuhde on jopa yli 5. Sopivia pumppuja löytyy kaikissa eri kokoluokissa. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla!

 

 

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys LVI-suunnittelu Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Aurinkokeräimet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa