Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu asennettuna

Alavuden LVI:ltä saat uusimman teknologian mukaiset ympäristöystävälliset Oilon ja Nibe -maalämpöpumput erilaisiin tarpeisiin. Toimimme Alavudella ja koko Suomen alueella. Lue lisää ja kysy tarjous maalämpöpumpusta!

Oilon 

Vuonna 1961 perustettu Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys, jonka maalämpöpumput sopivat niin omakoti- kuin kerrostalonkin lämmittämiseen. Oilon-maalämpöpumppujen nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys sekä kestävyys tekevät niistä monelle sopivan vaihtoehdon. Lue lisää valmistajan kotisivuilta!

NIBE

NIBE-maalämpöpumput ovat edistyksellisiä ja ekologisia tuotteita, joiden avulla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi. NIBEn tuotteiden SCOP-vuosihyötysuhde on jopa yli 5. Sopivia pumppuja löytyy kaikissa eri kokoluokissa. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla!

Tilaa maalämpöpumppu ja asennus meiltä

Alavuden LVI myy ja asentaa Oilon ja NIBE -maalämpöpumput asiantuntevasti ja osaavasti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

IlmalämpöpumputMaalämpöpumputVesikiertoinen lattialämmitysLVI-suunnitteluIlmanvaihtoLämminvesivaraajatVesi- ja viemäritarvikkeetAurinkokeräimetKäyttövesiremonttiLämpöverkkoremonttiLämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa