Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Lämminvesivaraajat

Laadukkaat lämminvesivaraajat

Alavuden LVI asentaa käyttövarmat ja tehokkaat lämminvesivaraajat Etelä-Pohjanmaan alueella. Edustamme Capito- ja NIBE-lämminvesivaraajia, jotka ovat alan laadukkaimpia laitteita. Lue lisää ja kysy tarjous meiltä!

Capito

Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu ovat Capito-varaajien menestystekijät. Alavuden LVI:n yhteistyökumppani Heatco Finland Oy vastaa merkin energia-, hybridi-, erikois- ja puskurivaraajien maahantuonnista Suomessa. Alavuden LVI sen sijaan hoitaa ammattitaitoisen asennuksen. Kaikilla Capito-tuotteilla on valmistajan myöntämä 15 vuoden laitetakuu.

Kauttamme saat mm. seuraavat Capito-varaajat

  • M-PD: Energiavaraajat 350 - 2500 litraa
  • 2. S-PD: Hybridivaraajat 350 - 2500 litraa
  • 3. S-WP-PD: Erikoisvaraajat 750 - 1500 litraa
  • 4. UNI-PS: Puskurivaraajat 350 - 1000 litraa

NIBE

NIBE-lämminvesivaraajat ovat tuotteita, joita putkiasentajat itse suosittelevat. EMINENT- JA COMPACT-mallit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai emalista korroosiosuojauksella. Lisäksi ne varustetaan venttiilillä, joka sekoittaa kuuman ja kylmän veden haluttuun lämpötilaan. Kaikki NIBE-varaajat ovat tehokkaasti eristettyjä. Lue lisää valmistajan kotisivuilta!

Tilaa lämminvesivaraajat kauttamme

Alavuden LVI asentaa NIBE- ja Capito-varaajat Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelemme luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys LVI-suunnittelu Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Aurinkokeräimet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa