Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Ilmanvaihto

Ilmanvaihtojärjestelmä asennettuna

Alavuden LVI asentaa ilmanvaihtojärjestelmät koko Etelä-Pohjanmaan alueella johon kuuluvat mm. Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Koneellisten ilmanvaihtojärjestelmien avulla pystytään huolehtimaan ilmanvaihdosta niin uudiskohteissa kuin saneerauskohteissakin. 

Hyvä sisäilma onkin yksi tärkeimmistä asumisviihtyvyyteen, vireyteen ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä. Epäpuhdas ilma ja riittämätön ilmanvaihto ovat suurimpia altistajia keuhko- ja hengitystie- sairauksille, kuten astmalle ja allergioille. Alavuden LVI tekee ilmanvaihtokoneiden asennukset asiantuntevasti Etelä-Pohjanmaalla. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Ilmanvaihtokone säästää energiaa

Terveyteen liittyvien tekijöiden lisäksi ilmanvaihtokoneiden merkitys sähköenergian säästäjinä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Uusimmilla lämmöntalteenottojärjestelmillä (LTO) säästät jopa 20 - 40 % sähkölaskusta.

Koneellisen ilmanvaihdon hyödyt

Koneellinen ilmanvaihto tarjoaa monenlaisia hyötyjä energian säästön ja raikkaan ilman lisäksi. Sen hyötyjä ovat muun muassa seuraavat:

 • Tasapainoinen tulo- ja poistoilma
 • Terveellinen huoneilma
 • Viihtyisä ja raikas koti
 • Ehkäisee talon rakenteellisia vaurioita
 • Energiataloudellinen
 • Nostaa kotisi arvoa

Kuinka tunnistaa puutteellinen ilmanvaihto?

Puutteellinen ilmanvaihto saattaa aiheuttaa useita erilaisia ongelmia. Useimmiten puutteellinen ilmanvaihto ilmenee tunkkaisena sisäilmana. Erityisesti painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän omaavissa kodeissa huono ilmanvaihto on tuttu ongelma, ilmanvaihdon tehokkuuden riippuessa mm. sääolosuhteista. Tunkkaisen sisäilman lisäksi puutteellinen ilmanvaihto voi aiheuttaa mm. epämiellyttäviä hajuja, sen voi tuntea vetona, liian korkea tai alhainen sisälämpötila, kuivan ilman tai kosteuden tiivistymisenä pinnoille.

Ilmanvaihtojärjestelmä tekee puhtaan sisäilman

Koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän avulla voidaan välttää puutteellinen sisäilma ja tästä johtuvia ongelmia. Suoritamme ilmanvaihtoasennuksia koko Etelä Pohjanmaan alueella kuten Alavus, Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Älä siis turhaan kärsi huonosta ilmanvaihdosta vaan ota yhteyttä ja me autamme!

 

Kiinnostuitko koneellisesta ilmanvaihdosta? Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa