Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu ja asennus

Alavuden LVI myy ja asentaa tasokkaat ilmalämpöpumput ammattitaidolla koteihin, mökeille ja muihin tiloihin. Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Mikäli kaipaat edullista lämmitystä tai viilennystä erityisesti Alavuden alueella olemme täällä odottamassa! Ilmalämpöpumppu on tehokas tapa viilentää ja lämmittää erilaisia tiloja helposti ja energiaa säästäen. Se toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, joka parantaa asumismukavuutta kesähelteillä ja säästää energiakuluja talven pakkasilla. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea ilmalämpöpumpuista eikä olla kyseisen alan ammattilainen, siksi me olemme olemassa ja olemme täällä auttamassa. Ota siis yhteyttä ja tilaa oma ilmalämpöpumppusi meiltä!

Miten ilmalämpöpumppu toimii

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuttaen sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi riippuen siitä, halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Laite voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Miellyttävä ja raikas sisäilma

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, sen hankintakustannukset saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lämpimämmän tuntuiset lattiat.

Johtavat ilmalämpöpumput asennettuna

Edustamme markkinoiden johtavia ilmalämpöpumppumerkkejä. Tuotteet asennetaan takuutyönä hyvin koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta. Myydyimpiä ilmalämpöpumppumerkkejämme ovat Toshiba ja Mitsubishi Electric. Ilmalämpöpumpun asennuksessa tulisi ottaa huomioon sekä ulkoyksikön että sisäyksikön sijainti. Sisäyksikkö tulisi asentaa sellaiselle paikalle jossa puhallusilma pääsee leviämään mahdollisimman laajasti. Keittiöön sisäyksikköä ei suositella asennettavaksi rasvahöyryjen takia. Ulkoyksikön asennusta suositellaan mahdollisimman lähelle sisäyksikköä ja mahdollisuuksien mukaan varjoisaan paikkaan. Varjossa ulkoyksikön viilennysteho on parhaimmillaan kesäisin.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppu on varmatoiminen ja vaatii huoltoa vain noin 2-4 vuoden välein. Mistä tiedän että ilmalämpöpumppu tarvitsee huoltoa? Sen asennuksesta on kulunut neljä vuotta. Laitteisto on jatkuvasti päällä. Lämmityksen tai jäähdytyksen teho on heikentynyt. Ilmalämpöpumpun äänet ovat voimistuneet tai muuttuneet tai ilmalämpöpumpun sisäyksikön kautta tuleva ilma tuo hajuja mukanaan. Mikäli huomaat jotain edellisistä olisi ilmalämpöpumpun huolto tällöin paikallaan.

Mikäli toivot säästöjä lämmityksessä tai haluat viilennystä kesällä on ilmalämpöpumppu oiva valinta. Ota siis yhteyttä ja kysy tarjous ilmalämpöpumpusta! Autamme myös mielellämme askarruttavissa kysymyksissä, joten mikäli et löytänyt vastausta sivuiltamme ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa