Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys - laadukas ja luotettava valinta

Alavuden LVI:n palveluihin kuuluvat tehokkaat ja nykyaikaiset lämmitysratkaisut moniin eri tarkoituksiin. Edustamme Enerline-lattialämmitystä, joka on vesikiertoinen ja tehokas järjestelmä. Lue lisää ja kysy tarjous meiltä!

Sertifioitu takuutuote

Enerline-lattialämmitys on korkealaatuinen ja sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Korkean tason ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi se onkin hyvin kysytty tuote Suomessa. Energiatehokas lämmitysjärjestelmä tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan lisäten samalla asumisviihtyvyyttä. Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin.

Lattialämmityksen käyttökohteita

Vesikiertoinen lattialämmitys on monipuolinen järjestelmä, joka sopii hyvinkin erilaisiin kohteisiin omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin. Järjestelmää voidaan käyttää muun muassa seuraavissa tilanteissa ja paikoissa:

 • Omakotitalot
 • Pari- ja rivitalot
 • Teollisuuskiinteistöt
 • Kerrostalot
 • Kauppakeskukset
 • Muut toimitilat
 • Sulanapito- ja jäähdytys

10 vuoden takuu

Kaikki Enerline lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri puolella Eurooppaa. Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä 10 vuoden takuu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy tarjous lattialämmityksestä!

IlmalämpöpumputMaalämpöpumputVesikiertoinen lattialämmitysLVI-suunnitteluIlmanvaihtoLämminvesivaraajatVesi- ja viemäritarvikkeetAurinkokeräimetKäyttövesiremonttiLämpöverkkoremonttiLämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa