Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Tuotteet ja palvelut » LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu ja valvonta

Jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen, tarvitaan laadukas suunnitelma, olipa kysymyksessä uuden kiinteistön rakentaminen tai peruskorjaaminen. Alavuden LVI tarjoaa asiantuntevaa LVI-suunnittelua ja valvontaa pääosin Alavuden alueella johon kuuluvat mm. Virrat, Kuortane, Ähtäri, Lehtimäki ja Seinäjoki. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hyvä LVI suunnitelma säästää rahaa ja vaivaa

Asiantuntijan laatimalla LVI suunnitelmalla voi parhaimmillaan säästää paljonkin sekä rahaa että vaivaa. Hyvä LVI suunnittelu takaa, että työ hoituu sujuvasti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Meiltä saat rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät erilaiset toiveet ja tarpeet huomioiden suunniteltuna.

Mitä omakotitalon LVI-suunnittellussa tulee ottaa huomioon?

Hyvällä LVI-suunnitelmalla vältetään mahdolliset sudenkuopat itse toteutusvaiheessa. LVI suunnitelmassa onkin syytä ottaa huomioon useita eri asioita. Alla muutamia esimerkkejä.

 • talon lämmitysmuoto
 • tekninen tila ja sen sijainti
 • WC kalusteet ja suihkujen sijainnit
 • lattiakaivot
 • pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai -kaapin sijainnit
 • riittävä ilmanvaihto eri tiloihin
 • mahdollinen takka ja sen sijainti

Edellä mainittu lista sisältää vain murto-osan LVI-suunnittelussa huomioonotettavista asioista. Muuttuvia tekijöitä on todella paljon ja nämä muuttuvat aina projektin sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme mielellämme koko LVI suunnittelun sekä itse LVI toteutuksen valvonnan. Näin varmistutaan turhilta ongelmilta, jotka voidaan välttää hyvällä suunnittelulla ja valvonnalla.

 

LVI valvonta on tärkeä osa toteutusta

 

LVI asennusten valvonnan avulla voidaan varmistua toteutuksen onnistuneesta lopputuloksesta. Valvonnalla tarkoitetaan useimmiten projektin aikaisia välitarkastuksia sekä lopputarkastusta kohteessa. Saat meiltä kysymällä tarkemmat tiedot sekä tarjouksen.

 

Ammattitaitoinen LVI suunnittelu Alavuden LVI:ltä

Kuuntelemme aina asiakkaan toiveita LVI suunnittelussa kuin muissakin töissämme ja haluamme, että juuri sinä olet tyytyväinen. Mikäli etsit LVI-suunnittelun tai LVI valvonnan ammattilaista Alavuden alueella, Seinäjoella, Virroilla, Kuortaneella, Ähtärissä, Lehtimäellä tai muualla Suomessa niin ota yhteyttä ja hoidetaan LVI projektinne kunnolla sekä ammattitaidolla alusta loppuun!

 

Muut palvelumme

Alavuden LVI:ltä saat suunnittelu- ja valvontapalveluiden lisäksi myös muun muassa energiatodistukset ja -selvitykset sekä jätevesisuunnitelmat ammattitaidolla. Näiden lisäksi projektinsuunnittelu kuuluu palveluihimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmalämpöpumput Maalämpöpumput Vesikiertoinen lattialämmitys Ilmanvaihto Lämminvesivaraajat Vesi- ja viemäritarvikkeet Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmöntuottoremontti

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Alavuden LVI Oy
Telekuja 1
63300 ALAVUS

Y-tunnus:
Puh: 06 2417 0705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden LVI Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa