Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Vesikiertoinen lattialämmitys - laadukas ja luotettava valinta

Alavuden LVI:n palveluihin kuuluvat tehokkaat ja nykyaikaiset lämmitysratkaisut moniin eri tarkoituksiin. Edustamme Enerline-lattialämmitystä, joka on vesikiertoinen ja tehokas järjestelmä. Lue lisää ja kysy tarjous meiltä!

Sertifioitu takuutuote

Enerline-lattialämmitys on korkealaatuinen ja sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Korkean tason ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi se onkin hyvin kysytty tuote Suomessa. Energiatehokas lämmitysjärjestelmä tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan lisäten samalla asumisviihtyvyyttä. Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin.

Lattialämmityksen käyttökohteita

Vesikiertoinen lattialämmitys on monipuolinen järjestelmä, joka sopii hyvinkin erilaisiin kohteisiin omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin. Järjestelmää voidaan käyttää muun muassa seuraavissa tilanteissa ja paikoissa:

  • Omakotitalot
  • Pari- ja rivitalot
  • Teollisuuskiinteistöt
  • Kerrostalot
  • Kauppakeskukset
  • Muut toimitilat
  • Sulanapito- ja jäähdytys

10 vuoden takuu

Kaikki Enerline lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri puolella Eurooppaa. Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä 10 vuoden takuu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy tarjous lattialämmityksestä!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä