Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Laadukkaat lämminvesivaraajat

Alavuden LVI asentaa käyttövarmat ja tehokkaat lämminvesivaraajat koko Suomen alueella. Edustamme Capito- ja NIBE-lämminvesivaraajia, jotka ovat alan laadukkaimpia laitteita. Lue lisää ja kysy tarjous meiltä!

Capito

Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu ovat Capito-varaajien menestystekijät. Alavuden LVI:n yhteistyökumppani Heatco Finland Oy vastaa merkin energia-, hybridi-, erikois- ja puskurivaraajien maahantuonnista Suomessa. Alavuden LVI sen sijaan hoitaa ammattitaitoisen asennuksen. Kaikilla Capito-tuotteilla on valmistajan myöntämä 15 vuoden laitetakuu.

Kauttamme saat mm. seuraavat Capito-varaajat

  • M-PD: Energiavaraajat 350 - 2500 litraa
  • 2. S-PD: Hybridivaraajat 350 - 2500 litraa
  • 3. S-WP-PD: Erikoisvaraajat 750 - 1500 litraa
  • 4. UNI-PS: Puskurivaraajat 350 - 1000 litraa

NIBE

NIBE-lämminvesivaraajat ovat tuotteita, joita putkiasentajat itse suosittelevat. EMINENT- JA COMPACT-mallit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai emalista korroosiosuojauksella. Lisäksi ne varustetaan venttiilillä, joka sekoittaa kuuman ja kylmän veden haluttuun lämpötilaan. Kaikki NIBE-varaajat ovat tehokkaasti eristettyjä. Lue lisää valmistajan kotisivuilta!

Tilaa lämminvesivaraajat kauttamme

Alavuden LVI asentaa NIBE- ja Capito-varaajat ympäri Suomen. Palvelemme luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä