Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut joustavasti

Ilmalämpöpumppu ja asennus

Alavuden LVI myy ja asentaa tasokkaat ilmalämpöpumput koteihin, mökeille ja muihin tiloihin. Ilmalämpöpumppu on tehokas tapa viilentää ja lämmittää erilaisia tiloja helposti ja energiaa säästäen. Se toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, joka parantaa asumismukavuutta kesähelteillä ja säästää energiakuluja talven pakkasilla. Lue lisää ja tilaa omasi meiltä!

Miten ilmalämpöpumppu toimii

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuttaen sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi riippuen siitä, halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Laite voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Miellyttävä ja raikas sisäilma

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, sen hankintakustannukset saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lämpimämmän tuntuiset lattiat.

Johtavat ilmalämpöpumput asennettuna

Edustamme markkinoiden johtavia ilmalämpöpumppumerkkejä. Tuotteet asennetaan takuutyönä hyvin koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta. Myydyimpiä ilmalämpöpumppumerkkejämme ovat Toshiba ja Mitsubishi Electric.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy tarjous ilmalämpöpumpusta!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

LVI-remontti on kotitalousvähennykseen sopiva palvelu, jonka verotuki on jopa 4000 € / talous. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä